Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 1 pincée de gros sel
- 100 g de fanes de radis, lavées soigneusement
- 200 g de glaçons
- 100 g de lardons fumés
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de lait
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 pincées de sel fin
- 3 pincées de poivre moulu
- 6 jaunes d'œufs
- 10 radis roses
- 4 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516.5 kJ / 366.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 35.2 g
- Verzadigd vet
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 707.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe poireau-pomme de terre
1u.
Soupe de pommes de terre et chou vert, tartines au saumon fumé
55min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12u. 15min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
55min
Soupe froide concombre-courgette
15min
Velouté de champignons et noisettes XXL
40min
Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon
35min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1u.
Fondue de poireaux au chèvre
40min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min