
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le mélange d'épices
- 30 g de poivre noir en grains
- 30 g de graines de coriandre
- 30 g de graines de cumin
- 15 g de graines de cardamome fumée
Les soles
- 2 soles, vidées et nettoyées (400-600 g)
- 40 g de gros sel
Les topinambours
- 200 g d'eau
- le jus d'1/2 citron jaune
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 400 g de topinambours coupés en dés réguliers (0,5 cm)
- 1 échalote coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à café de miel
- 30 g de beurre
<br>Le bouillon aux épices<br>
- 2 échalotes coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de miel
- 50 g de vin blanc
- 150 g de fumet de poisson
- 150 g de bouillon de volaille
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504.5 kcal / 4199 kJ
- Eiwitten
- 82 g
- Vetten
- 53.5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vezels
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Natrium
- 1720.5 mg