Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir "Conseil(s)")
- 320 g de riz vénéré (voir "Conseil(s)")
- 1000 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- 800 g de saint-pierre (4 filets)
- 1 filet d'huile parfumée à la truffe
- fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de mascarpone
- 10 g de truffe fraîche émincée (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55min
Gambas snackées, purée de courge, crème de coco et citron vert
40 min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Flétan à la chinoise
30 min
Bouchées de poisson amok, sauce coco
50min
Tartare de thon rouge
1 Std. 15 Min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35min
Pavé de saumon et son fenouil confit à l'orange
50min
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
1h
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2h
Légumes croquants
1h
Tajine de lotte au fenouil
1 godz. 45 min