Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La vinaigrette
- 100 g d'eau
- 100 g de vinaigre balsamique blanc
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- 1 c. à café de basilic déshydraté
La salade
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'asperges blanches, pelées et coupés en morceaux (3-4 cm)
- 500 g d'asperges vertes, tiers inférieur pelé et coupées en morceaux (3-4 cm)
- 50 g de pignons de pin
- 200 - 250 g de fraises
- 50 - 100 g de roquette
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 5574 kJ / 1333 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 23.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Asperges sauce à l'orange
55min
Asperges à la flamande
25min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1 Std.
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Saumon au fenouil
40min
Ananas en papillote
1 Std.
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1 Std. 30 Min