Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La vinaigrette
- 100 g d'eau
- 100 g de vinaigre balsamique blanc
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- 1 c. à café de basilic déshydraté
La salade
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'asperges blanches, pelées et coupés en morceaux (3-4 cm)
- 500 g d'asperges vertes, tiers inférieur pelé et coupées en morceaux (3-4 cm)
- 50 g de pignons de pin
- 200 - 250 g de fraises
- 50 - 100 g de roquette
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 5574 kJ / 1333 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 23.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Salade d'asperges
45 min
Asperges sauce à l'orange
55 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min
Asperges à la flamande
25 min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 min
Salade de lentilles aux asperges
1h
Asperges sauce romesco
45 min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min