Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de lardons
- 1 filet d'huile de tournesol
- 400 g de choux de Bruxelles, base et feuilles dures retirées, coupés en deux
- 150 g de poire, pelée et coupée en dés
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1113 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Velouté de betterave au lait de coco
40 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Velouté de topinambour
45 Min
Crème de brocoli aux noisettes
1 Std.
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Crème de chou-fleur
40 Min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40 Min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40 Min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Velouté de panais et pomme au curry
35min