Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'olives noires ou violettes dénoyautées
- le jus d'un citron jaune
- 25 g d'huile d'olive, et 2 filets pour la finition
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 450 g de fenouil, en fines lamelles
- 4 filets de bar (125 g chacun)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2041 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 Min
Saumon au fenouil
40 Min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1h
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 Min
Flétan à la chinoise
30 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Saumon aux asperges, sauce aux câpres et riz au cumin
30 Min
Salade de raie
1h 45min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55 Min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 Min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min