![Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BA06E7E9-7E70-41F9-9550-D6B882B69424/Derivates/192374b8-a86a-408c-8bd6-ada26571488a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'olives noires ou violettes dénoyautées
- le jus d'un citron jaune
- 25 g d'huile d'olive, et 2 filets pour la finition
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 450 g de fenouil, en fines lamelles
- 4 filets de bar (125 g chacun)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2041 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Saumon au fenouil
40min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 Min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Bar façon thaïe
35min
Papillotes de merlan, quinoa et tapenade
30min
Saumon aux épices et pommes de terre
40min
Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver
55 Min
Flétan à la chinoise
30min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min