Papillote de cabillaud, coques et asperges
TM5 TM6

Papillote de cabillaud, coques et asperges

4.5 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon rouge, coupé en quatre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g d'eau
  • 300 g d'asperges, en tronçons (3 cm)
  • 500 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
  • 250 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 5 tiges de cerfeuil frais

Voeding
per 1 portion
Calorieën
963 kJ / 229 kcal
Eiwitten
27 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
12 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten