Papillote de cabillaud, coques et asperges

Papillote de cabillaud, coques et asperges

4.3 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon rouge coupé en quatre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g d'eau
  • 300 g d'asperges en tronçons (3 cm)
  • 500 g de dos de cabillaud coupé en quatre
  • 250 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 5 tiges de cerfeuil frais

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 27 g
Calorieën 963 kJ / 229 kcal
Vetten 12 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...