Compatibele versies
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poireau,
- 2 carottes
- 1 panais
- 1 patate douce
- 4 brins de persil frais, effeuillés, et un peu pour servir
- 8 filets de maquereaux frais, vidés, levés en filets "portefeuille"
- 3 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 1 filet d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1587 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 dk
Papillote de merlu, semoule complète et légumes
40 dk
Filet de dorade grise à la normande
1sa
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1sa
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 dk
Petites pastillas de pintade, courge et cannelle
2 Std. 20 Min
Petits pois à la française
30 Min
Papillote d'églefin au chou et à la courge
55 Min
Papillote de dorade
30 Min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min
Matelote de roussette au vin rouge
1sa 30 dk