Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 150 g de lardons
- 50 g de vin blanc
- 450 g de petits encornets entiers, lavés et leur tête
- 400 g de petits artichauts frais et entiers, coupés en deux
- 10 brins de persil frais, ciselés
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Sardines à l'escabèche
12h 45min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Calamar à la piperade
35 Min
Salade de calamar au fenouil
1 Std. 30 Min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55min
Seiche à la sauce tomate
1 Std. 15 Min
Risotto au calamar
1 Std. 30 Min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min