Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pomélo
- 300 g d'eau
- 500 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de beurre
- 2 magrets de canard avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2835 kJ / 679 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon Douanier Rousseau
50 Min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1 Std.
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13hod.
Rôti de porc farci à la pistache
1 Std. 25 Min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45 min
Magret de canard à la cerise
50 Min
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Poulet à la crème de citron et panais
1 godz. 50 min
Magret de canard, épinards et champignons
35 min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45 Min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 Min