Compatibele versies
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de poireaux, coupés en tronçons
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 30 g de beurre doux
- 40 g de farine de blé
- 70 g de beurre demi-sel
- 40 g de chapelure
- 20 g d'amandes en poudre
- 10 noix de saint-jacques, détaillés en dés
- le jus d'un citron jaune
- 100 g de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1889 kJ / 453.3 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 738.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
30min
Gougères au piment d'Espelette
1h 5min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45min
Brandade de haddock
50min
Court-bouillon
25min
Parmentier de canard, panais et carotte
1h 10 min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35min
Œuf cocotte en Touraine
1h
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2h
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Cassolette de poissons
1h
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h