Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce mousseline au citron
- 250 g de filets de merlan, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 1 blanc d'œuf
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
La tombée d'épinards
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 500 g d'épinards frais
Le montage et la cuisson des paupiettes
- 8 tranches de lard
- 4 filets de sole, de belle taille
- 500 g d'eau
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975.3 kJ / 471.5 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1001.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1 Std.
Truite farcie au maroilles
1 Std.
Saumon en croûte au cresson
2 Std. 5 Min
Flans d'épinards au saumon
1 Std. 10 Min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1 Std. 30 Min
Courgettes farcies au canard
1 godz. 5 min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1 Std. 20 Min
Légumes farcis au poisson
35min
Paupiettes de chou au poulet
2h 10min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25 Min