Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, coupé en dés
- 60 g de noisettes décortiquées
- 1000 g d'eau
- 6 feuilles de chou vert
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux d'1 cm
- 20 g d'huile d'olive
- 6 feuilles de basilic frais, ciselés
- 350 g de viande de veau hachée
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fond de veau (200 g d'eau et 2 c. à café bombées de fond de veau en poudre)
- 2 brins de thym frais
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1923 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20 min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2u. 40min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Tourte au bœuf et à la bière
1h 40min
Veau à la crème et aux morilles
40min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 Min
Paupiettes de chou au poulet
2h 10min
Paleron au potiron et au vin blanc
3h
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Paupiette de chou farci
55min