Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, coupé en dés
- 60 g de noisettes décortiquées
- 1000 g d'eau
- 6 feuilles de chou vert
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux d'1 cm
- 20 g d'huile d'olive
- 6 feuilles de basilic frais, ciselés
- 350 g de viande de veau hachée
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fond de veau (200 g d'eau et 2 c. à café bombées de fond de veau en poudre)
- 2 brins de thym frais
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1923 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2 godz. 40 min
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1 Std. 30 Min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1 Std. 25 Min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35min
Truites meunières aux pignons en persillade
50 Min
Roulé de pintade au chou
1h 10 min
Carré d'agneau en croûte
55 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Veau à la crème et aux morilles
40min