Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, coupé en dés
- 60 g de noisettes décortiquées
- 1000 g d'eau
- 6 feuilles de chou vert
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux d'1 cm
- 20 g d'huile d'olive
- 6 feuilles de basilic frais, ciselés
- 350 g de viande de veau hachée
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fond de veau (200 g d'eau et 2 c. à café bombées de fond de veau en poudre)
- 2 brins de thym frais
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1923 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Irish stew
3 Std. 30 Min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1 godz. 10 min
Daube d'agneau aux artichauts
1 godz.
Boudins blancs à la truffe, sauce crémeuse aux marrons et champignons
1 godz. 50 min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Truite farcie au maroilles
1 godz.
Homard sauce newburg et purée de potiron
1 godz. 15 min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1 godz. 35 min
Paupiette de chou farci
55 min
Chou frisé à l'italienne
1 godz. 50 min
Involtini d'aubergine à la tomate
1 godz. 10 min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4h