Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, coupé en dés
- 60 g de noisettes décortiquées
- 1000 g d'eau
- 6 feuilles de chou vert
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux d'1 cm
- 20 g d'huile d'olive
- 6 feuilles de basilic frais, ciselés
- 350 g de viande de veau hachée
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fond de veau (200 g d'eau et 2 c. à café bombées de fond de veau en poudre)
- 2 brins de thym frais
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1923 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paupiette de chou farci
55 Min
Médaillons de porc, frites de chou-rave et sauce au paprika
1 godz. 30 min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1 Std. 5 Min
Paupiettes de chou au poulet
2h 10min
Curry jaune au magret de canard
1h 25min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 Min
Longe de veau farcie aux pistaches
2 godz. 30 min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2h 20min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Rôti de veau à l'italienne
1 godz. 15 min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min