![Anneaux de calamar au vin rouge Anneaux de calamar au vin rouge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/28f67d6f-2a7b-426c-8065-358b2651718c/Derivates/236217d5-8275-4710-a56e-a0ebf8dcd242.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 600 g de calamars, coupés en anneaux
- 10 g de sel et 3 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de vin rouge
- 50 g de concentré de tomate
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 200 g de riz, préalablement rincé sous un filet d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1979.8 kJ / 469.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1154.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandade de morue et persillade
50min
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Cassoulet de la mer
50min
Travers de porc à la moutarde
1 godz. 20 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Calamars farcis comme en Algarve
1 godz. 10 min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Nougat de chèvre aux fruits frais
12 Std. 35 Min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Boulettes de crabe et sucrine en salade
25 min