Compatibele versies
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gigot d'agneau, coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 300 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de chapelure
- 40 g de beurre, en parcelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071.8 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandade de haddock
50 Min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Quiche à l'endive et au lard
1 Std. 15 Min
Parmentier d'agneau
2 Std. 5 Min
Gratin de moules au curry
50 Min
Tourtes au porc et champignons
1sa 30 dk
Parmentier au céleri et au haddock
1 Std. 15 Min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1sa
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1 Std. 5 Min
Truites lardées au romarin
1sa
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1h 35min
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min