Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri

Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri

4.3 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
6 portions

Ingrediënten

  • 300 g de gigot d'agneau coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
  • 500 g de panais coupés en morceaux
  • 300 g de céleri-rave coupé en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 300 g de lait
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 70 g de chapelure
  • 40 g de beurre en parcelles

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 15 g
Calorieën 1071.8 kJ / 256 kcal
Vetten 10.8 g
Vezels 4.5 g
Koolhydraten 22.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...