Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 229 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Velouté de concombre glacé
10min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 Min
Tartare de bar
10min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 Min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40min
Soufflé aux asperges
1h 10min
Gaspacho de tomate aux cerises noires
1h 5min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 Min
Sabayon classique
15min
Galantine de poulet au foie gras
48h
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min