Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé + 10 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 2 petits-suisses, à 0% de MG
- 50 g d'eau
La garniture
- 400 g d'eau
- 300 g de blettes, côtes et feuilles séparées
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 125 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crevettes roses cuites, décortiquées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Gratin de blettes
1 Std.
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Tourte aux blettes
13 Std.
Nacho de kale
50 Min
Pintade farcie avec Betty
2h
Quiche aux fanes de radis
45 Min
Quiche verdurette à la ricotta
3h 10min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1 Std. 10 Min