Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé + 10 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 2 petits-suisses, à 0% de MG
- 50 g d'eau
La garniture
- 400 g d'eau
- 300 g de blettes, côtes et feuilles séparées
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 125 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crevettes roses cuites, décortiquées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de blettes
1h
Quiche oignon-fenouil
1h 10min
Gratin de champignons, courge et épinards
1h 10min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Tourte aux blettes
13 Std.
Quiche au poireau et au thon
50min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Quiche épinards et lardons
1h 10min
Quiche poireau-saumon, pâte aux graines de lin
1 Std. 35 Min
Quiche aux fanes de radis
45min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min.
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min