Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gravlax de bar (la veille)
- 60 g de sucre de canne
- 50 g de gingembre frais
- le zeste d'½ combava
- 130 g de gros sel
- 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de lait
- 1 œuf
- 2 pincées de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 451.4 kJ / 107.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 322.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25 min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Minibrochettes de pétoncles au beurre d'orange
45min
Soupe de melon au magret de canard
3 Std. 15 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Ceviche de dorade
10min
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
2h
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45min