Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gravlax de bar (la veille)
- 60 g de sucre de canne
- 50 g de gingembre frais
- le zeste d'½ combava
- 130 g de gros sel
- 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de lait
- 1 œuf
- 2 pincées de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 451.4 kJ / 107.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 322.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60h 30min
Tartare de dorade à la mangue
10 min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30 min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Ceviche de poisson
30 min
Tartare de bar
10 min
Brochette de langoustines et leur bisque, blé aux petits légumes
1h 15min
Salade de rouget
1h 30 min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25 min
Ceviche de dorade
10 min
Sauce vierge
10 min
Bobun crevettes à l'ail et au citron
1h