Gravlax de dorade au combava et gingembre

Gravlax de dorade au combava et gingembre

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u. 20min
14 pièces

Ingrediënten

Le gravlax de bar (la veille)
  • 60 g de sucre de canne
  • 50 g gingembres frais
  • le zeste d'½ combava
  • 130 g de gros sel
  • 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
  • 100 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 150 g de lait
  • 1 œuf
  • 2 pincées de sel
  • 30 g de beurre demi-sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pièce

Natrium 322.7 mg
Eiwitten 8.4 g
Calorieën 451.4 kJ / 107.2 kcal
Vetten 3.6 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 10.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...