Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 95 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 pincées de sel
- 750 g d'eau
- 400 g de coings, coupés en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 1 oignon, coupé en deux
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 125 g de bleu d'Auvergne
- salade verte, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1512.8 kJ / 363.5 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 304.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Tarte aux champignons et beaufort
1h 15min
Quiche oignon-fenouil
1h 10min
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3h 15min
Quiche aux carottes à la noix de coco
2 godz.
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Quiche carotte-cumin
1h
Terrine de potimarron aux noisettes
4 Std. 30 Min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min