Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g d'eau
- 500 g de cocos de Paimpol, prêts à cuire
- 200 g de lait de coco
- 3 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1766.5 kJ / 424.8 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 182 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1h 15min
Sauté de veau Marengo
55min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Joues de porc au citron confit
1h 5min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50min
Tajine d'agneau aux cerises
1h 20min
Gratin aux figues
15min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Axoa d'agneau
55min