Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les maquereaux marinés
- 80 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 80 g de tomate, coupée en morceaux
- 20 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe pour les maquereaux
- 160 g de vin blanc
- 60 g d'eau
- 12 tomates cerise
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 4 maquereaux frais, vidés, de petite taille, coupés en tronçons de 2 cm (voir "Conseils")
Le granola
- 60 g de muesli
- 20 g de graines de lin
- 10 g d'huile de pépins de raisin
- 20 g de miel liquide
- 1 c. à café rase de cumin en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1598 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe complète de légumes et merguez
40min
Velouté de légumes verts au sarrasin
45min
Parmentier au céleri et au haddock
1h 15 min
Huîtres au granité de citron vert et à la menthe
4h 25min
Surpris'oeufs (zone 1)
1h 45min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Calamars Assam
30min
Bricks au crabe
45min
Tajine de dorade à la chermoula
40min
Blanquette de ris de veau
1h 50 min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 Std. 50 Min
Courgette ronde farcie de brandade
1h 25min