Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 feuilles de sauge fraîche
- 40 g de noisettes
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile végétale, et un peu pour les ramequins
- 250 g de ricotta fraîche, égouttée
- 1 œuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 6 c. à café de compote de canneberges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1 Std. 10 Min
Cheesecake salé aux herbes et pistaches
2 Std. 30 Min
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2 Std.
Terrine de feta au basilic
3 Std.
Soupe glacée aux amandes
1h 15min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3h 30min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1hod. 50min
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3 Std. 15 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50min
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min