Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 feuilles de sauge fraîche
- 40 g de noisettes
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile végétale, et un peu pour les ramequins
- 250 g de ricotta fraîche, égouttée
- 1 œuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 6 c. à café de compote de canneberges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de champignons
30 min
Gâteau de pain rassis au comté et au jambon
1 Std. 10 Min
Brutti e buoni "moches mais bons"
40 Min
Tatin d'endives
1h 20 min
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
45 min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Soupe froide de melon à l’anis, yaourt de brebis au miel
1h 15min
Cornbreads
40 Min
Tarte de Savoie au chou
1h 30 min
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 min
Crème d'aubergine à l'amande
20 min
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3 godz. 15 min