Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi au céleri-rave
- 300 g de céleri-rave, coupé en morceaux (3 cm)
- 25 g d'eau
- 20 g de fécule de pomme de terre
-
30
g d'amidon de riz
of 30 g de fécule de maïs - ½ c. à café de sel
- eau, pour la cuisson des gnocchi
- sel, pour la cuisson des gnocchi
- 120 g de mascarpone
- farine, pour le plateau
La sauce au Castelmagno
- 100 g de fromage Castelmagno, coupé en morceaux (3 cm. Voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux
- 50 g de vin blanc sec, type Chardonnay (voir "Conseil(s)")
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3021 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 57.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de chou-fleur au fromage
45 Min
Chou-fleur en soufflé
55min
Gnocchis de butternut
1u. 35min
Gnocchi aux épinards
1 Std. 5 Min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min
Galettes de chou-fleur au cumin
35 Min
Blinis pomme de terre
45 Min
Quenelles de beignets de chou-fleur
1u.
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55min
Gnocchi aux orties
1 Std. 15 Min
Gnocchi au potiron jaune
1 Std. 15 Min
Soufflés de topinambours
55min