Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi au céleri-rave
- 300 g de céleri-rave, coupé en morceaux (3 cm)
- 25 g d'eau
- 20 g de fécule de pomme de terre
-
30
g d'amidon de riz
of 30 g de fécule de maïs - ½ c. à café de sel
- eau, pour la cuisson des gnocchi
- sel, pour la cuisson des gnocchi
- 120 g de mascarpone
- farine, pour le plateau
La sauce au Castelmagno
- 100 g de fromage Castelmagno, coupé en morceaux (3 cm. Voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux
- 50 g de vin blanc sec, type Chardonnay (voir "Conseil(s)")
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3021 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 57.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1h 15 min
Polenta aux olives
45min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1h
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35 min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1h 15 min
Gnocchi aux orties
1h 15 min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15 min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20 min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45min
Tatin aux navets
1h 10min