Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 5 petits-suisses
- 1 pincée de fleur de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 2 oignons
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 1 citron jaune
- 400 g d'eau
- 800 g de fèves fraîches en cosses
- 500 g de petits pois frais
- 5 glaçons
- 100 g de pois gourmands
- du sel
- du poivre moulu
- beurre, pour le moule
- 35 g de crème fraîche
- 10 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe graines de sésame
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2507 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelette au chèvre et crème d'épinard
50 Min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5h 30 min
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Focaccia au brocoli-rave
2 Std. 10 Min
Œuf, potimarron et purée avocat-raifort - Bruno Dinel
1 Std. 30 Min
Tarte aux légumes croquants
1u.
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
4sa 20 dk
Tarte au potiron, feta et oignons caramélisés
1 Std. 10 Min
Quiche épinard-tomate
1 Std. 45 Min
Crumble de légumes, pistaches et noisettes
1u.
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1u.
Tarte aux épinards et citron confit
1 Std. 20 Min