Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 5 petits-suisses
- 1 pincée de fleur de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 2 oignons
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 1 citron jaune
- 400 g d'eau
- 800 g de fèves fraîches en cosses
- 500 g de petits pois frais
- 5 glaçons
- 100 g de pois gourmands
- du sel
- du poivre moulu
- beurre, pour le moule
- 35 g de crème fraîche
- 10 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe graines de sésame
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2507 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Tarte aux épinards et citron confit
1 godz. 20 min
Tarte aux 3 légumes
1h 25min
Tortilla aux pois gourmands
45 Min
Tartelette courgette-brebis
50min
Tarte printanière
50min
Focaccia aux pois chiches
3 godz.
Soufflé aux épinards et deux fromages
35 Min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35 Min
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1 Std.
Quiche oignon-artichaut
1 godz. 35 min