![Crumble de légumes aux amandes Crumble de légumes aux amandes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f5a36cf5-7f40-4973-9f7c-7d6b26f5034f/Derivates/3209d370-296a-471b-88d1-15d33f3ed6fe.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La purée d'amande
- 300 g d'amandes grillées, (voir « Conseil(s) »)
- 1 pincée de sel
La pâte à crumble
- 100 g de farine de blé complet
- 30 g de boisson végétale à l'amande
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
Les légumes et le dressage
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
of 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm) - 520 g d'eau
- 5 pincées sel
- 600 g de pommes de terre à chair ferme, pelées et coupées en rondelles (1 cm)
- 500 g de bouquets de chou-fleur, (3-4 cm)
- 500 g de petits pois, frais ou surgelés
- 150 g de boisson végétale à l'amande
- 10 feuilles de menthe fraîche
- ½ c. à café de poivre moulu
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à soupe de paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2537 kJ / 606.4 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 34.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 15.3 g
- Natrium
- 846.5 mg
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