Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 feuilles de menthe fraîche
- 150 g de quinoa
- 600 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de topinambours, coupés en rondelles
- 50 g d'échalotes
- 20 g d'huile végétale
- 1 c. à café de curry en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 721.7 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 30 mg
Alternatieve recepten
Risotto au chou-fleur
45 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40 min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Crumble à la courge butternut et au comté
1 Std. 10 Min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 Min
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35 min
Purée de chou à la châtaigne
25 min
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12 Std.
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1h
Légumes d'hiver, sauce aux épices tandoori
1h 20min
Butternut au pesto de graines de courge
40 min
Dhal de lentilles corail, chou-fleur et patate douce
50 Min