Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gambas
- 2 gousses d'ail, dégermées
- ½ cm de gingembre frais, pelé et coupé en lamelles
- 1 c. à café de piment rouge en poudre
- ½ c. à café de garam masala en poudre
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 12 gambas crues de belle taille
Le raïta
- 250 g de concombre, pelé
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- ½ pomme Granny Smith, pelée et coupée en huit
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 250 g de yaourt nature (2 pots)
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1328 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de crevettes à la citronnelle
35 Min
Gambas aux épices et coriandre
25 Min
Curry de crevettes coco-tomates-carottes
45 Min
Curry vert de cabillaud
50 Min
Ceviche de poisson
30 Min
Saumon épicé à la cubaine avec salsa tomate-avocat
30 Min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 Min
Féroce d'avocat
30 Min
Moqueca de poisson à la farofa
50 Min
Salade de bœuf thaïe
30 Min
Boulettes de poissons épicées, curry de légumes du soleil
1 Std.
Sauce vierge
10 Min