Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Falafels au four
40min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Socca aux légumes d'été
55 Min
Rekakats libanais
45min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1 Std.
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 Min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 Min
Fatayers aux épinards
1 Std. 40 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 Std.
Houmous classique ou à la betterave
10min