Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1h 5min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1h
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 godz. 20 min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13 Std.
Involtini d'aubergine à la tomate
1 godz. 10 min
Spanakopita aux épinards
1h 15min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Parmigiana d'aubergine
1 godz. 30 min
Samoussa aux épinards
1h
Keftas grillées
45 min