Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Brochettes de kefta
55min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1h
Tahini maison
15min
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3h 15 min.
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Spanakopita aux épinards
1h 15min
Houmous de chou-fleur
35min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Fatayers aux épinards
1h 40min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min