Apparaten en accessoires
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
8 pièces
Ingrediënten
-
1000 g d'épinards frais
-
500 g d'eau
-
1 bouquet d'aneth frais équeuté
-
du sel
-
du poivre moulu
-
200 g de feta
-
100 g d'huile d'olive
-
8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pièce
Eiwitten
7 g
Calorieën
1063 kJ /
254 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Empanadas au poulet, épinards et raisins secs
1u. 15min
Rouleaux de crabe et coriandre
1u.
Empanadillas
45min
Falafels
12u. 45min
Fatayers aux épinards
1u. 40min
Tempuras de courgette et d'aubergine
45min
Rekakats libanais
45min
Tartelettes aux noisettes et champignons
1u. 30min
Sauce feta-yaourt
10min
Dim sum "Shao mai"
1u. 45min
Sauce salsa
1u. 25min
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3u.