Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Pesto classique au basilic
10 min
Cigares feuilletés aux épinards et à la feta
45 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 Min
Pesto petits pois et ricotta
10 min
Salade fattouch
25 Min
Yaourt épicé aux pistaches et petits pains plats
13h 20min
Falafels à la menthe, sauce tahini
35min
Croustillant méditérranéen
1h 15 min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 Std.
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 Min
Rekakats libanais
45 Min