Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g de noix décortiquées
- 1 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin...)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de lait d'avoine
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de légumes variés crus (carotte, céleri, poivron, concombre par ex.), coupés en bâtonnets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 174 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini focaccias à l'origan
3 Std. 40 Min
Tartinade de lentilles à l'indienne
30min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10 Min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Tartinade menthe, feta et grenade
25 Min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 Min
Pesto de cresson, noix et comté
15min
Tartinade de petits pois aux amandes
20 Min
Houmous feta et roquette
10 Min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 Min
Houmous de châtaigne
10 Min
Sablés au parmesan et au sésame
25 Min