Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g de noix décortiquées
- 1 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin...)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de lait d'avoine
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de légumes variés crus (carotte, céleri, poivron, concombre par ex.), coupés en bâtonnets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 174 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartinade menthe, feta et grenade
25min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Scones salés au parmesan
35min
Tartinade concombre-ricotta
10min
Rillettes de thon aux câpres
15min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 min
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min