Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de millet en grains, décortiqué
- 400 g d'eau
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de concombre, coupé en petits tronçons
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de jus de citron
- 150 g de tomates, coupées en brunoise
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés finement
- 25 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 897 kJ / 213.8 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 249.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de quinoa aux légumes croquants
30 min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Brioche sans gluten
2j 15 menit
Taboulé de quinoa
35 min
Taboulé de sarrasin
2h 35min
Poke bowl
30 min
Taboulé de quinoa
35 min
Crackers à l'amarante sans gluten
25 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2j 15 menit
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10 min