Taboulé au millet (sans gluten)

Taboulé au millet (sans gluten)

3.8 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 150 g de millet en grains décortiqué
  • 400 g d'eau
  • 100 g de poivron rouge coupé en morceaux
  • 150 g de concombre coupé en petits tronçons
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de jus de citron
  • 150 g de tomates coupées en brunoise
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés finement
  • 25 g d'huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 249.3 mg
Eiwitten 4.8 g
Calorieën 897 kJ / 213.8 kcal
Vetten 8 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 28.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...