Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail pelées
- 3 cm de gingembre frais pelé
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 450 g de lait de coco
- 100 g d'eau
- 1 - 2 c. à soupe de pâte de curry verte (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de sauce de soja
- 1 c. à soupe de sauce nuoc-mâm
- 4 feuilles de combava fraîches
- 2 bananes plantain, jaunes et noirs (600 g)
- le jus d'un ½ citron vert
- 15 feuilles de basilic thaï frais
- 1 piment végétarien (piment doux)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1903 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 50 g
Alternatieve recepten
Curry de poisson au tahini et lait de coco
55 Min
Poulet aux noix de cajou et basilic thaï
45min
Chicken korma
50 Min
Curry de banane plantain
35 Min
Soupe miso aux légumes
30 Min
Moqueca de poisson à la farofa
50 Min
Bobó de crevettes
45min
Curry vert de cabillaud
50 Min
Salade de papaye verte
15min
Chaï latte
15min
Riz Biryani
45min
Curry de légumes au lait de coco
50 Min