Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 pincée de gros sel
- 250 g de quinoa
- 150 g de haricots verts plats frais, coupés en tronçons de 5 cm
- 100 g de haricots verts frais fins, coupés en deux
- 100 g de petits pois frais écossés (200 g en cosses)
- 70 g de pois gourmands, coupés en deux
- 70 g de cerneaux de noix
- 1 c. à café d'ail
- 1 c. à café de piment séché en flocons
- ½ c. à café de carvi en poudre
- 5 brins de persil frais, effeuillés
- 40 g de vinaigre de vin blanc
- 90 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de haricots rouges en conserve cuits, rincés et égouttés
- 100 g de pois chiches en conserve cuits, rincés et égouttés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1923 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35min
Lentilles en salade
1 godz.
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Légumes au quinoa
50min
Riz aux légumes et tofu fumé
30min
Salade de boulgour aux pois chiches
2h 45min
Boulgour à l'orientale
35min
Salade au quinoa, raisin et fromage
45min
Salade de lentilles et riz aux amandes
1h 5min
Salade de quinoa, carottes et clémentines
25min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45min