Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse

Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse

3.3 27 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de cerneaux de noix
  • 50 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 40 g d'olives noires dénoyautées
  • 100 g de crème fraîche épaisse
  • 400 g de pâtes sèches type rigatoni
  • 950 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g d'aubergines en fines lamelles
  • 100 g de fenouil en lamelles

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 24 g
Calorieën 2602 kJ / 622 kcal
Vetten 30 g
Koolhydraten 70 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...