Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 400 g de pâtes sèches, type rigatoni
- 950 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'aubergines, en fines lamelles
- 100 g de fenouil, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2602 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Pâtes au fenouil et à la sauce tomate
45min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Légumes racines et céréales mélangées
3h 15min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10 min
Poulet au citron, fenouil et riz épicé
35 Min
Couscous de courgettes, tomates et fenouil
45min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.