Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 400 g de pâtes sèches, type rigatoni
- 950 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'aubergines, en fines lamelles
- 100 g de fenouil, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2602 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 Min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45 Min
Salade couscous, haricots verts, asperges et fenouil, sauce vinaigrette fromage blanc-cerfeuil
45 Min
Ratatouille aux lentilles
50 Min
Risotto d'orge perlé à la feta
1h 5min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40 Min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 Min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45 Min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1h 15min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min