
Compatibele versies
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les storzapretti
- 100 g de tomme corse
- 600 g de feuilles de blette (le vert seulement)
- 2 œufs
- 2 c. à soupe de menthe fraîche ciselée
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
250
g de brocciu bien égoutté
of 250 g de ricotta - farine pour les boulettes
La sauce tomate
- 1 gousse d'ail
- 50 - 60 g d'oignon coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de tomates concassées en conserve
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 298.7 kcal / 1242.3 kJ
- Eiwitten
- 14.8 g
- Vetten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vezels
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Natrium
- 556.2 mg