Compatibele versies
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les storzapretti
- 100 g de tomme corse
- 600 g de feuilles de blette (le vert seulement)
- 2 œufs
- 2 c. à soupe de menthe fraîche, ciselée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de brocciu, bien égoutté
- farine, pour les boulettes
La sauce tomate
- 1 gousse d'ail
- 50 - 60 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de tomates concassées en conserve
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1242.3 kJ / 298.7 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Socca aux légumes d'été
55 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Fiadone au citron
50 min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Tourte aux blettes
13 Std.
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 godz. 20 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Polenta aux olives
45 min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Polenta aux olives et tomates confites
45 min