Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 350 g de petits pois frais
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 5 brins de menthe fraîche, hachés
- 10 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pain de campagne, coupé en tranches
- 40 g de graines variées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1111.5 kJ / 264.5 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 454.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartetelette fine au caviar d'aubergine et camembert
1 godz. 45 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Crumpets et saumon fumé tiède
1h 20 min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15min
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45 min
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1h 15min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Crème de radis roses et mascarpone
20 min
Houmous de chou-fleur
35min