Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 350 g de petits pois frais
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 5 brins de menthe fraîche, hachés
- 10 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pain de campagne, coupé en tranches
- 40 g de graines variées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1111.5 kJ / 264.5 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 454.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5 Std.
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1 Std. 10 Min
Conchiglioni farcis aux champignons
45 min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30min
Verrine de carottes, lentilles corail et orange
40min
Tartinade de petits pois aux amandes
20 Min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 Min
Crème de radis roses et mascarpone
20 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30min