Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 350 g de petits pois frais
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 5 brins de menthe fraîche, hachés
- 10 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pain de campagne, coupé en tranches
- 40 g de graines variées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1111.5 kJ / 264.5 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 454.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake concombre et citron
3h 20min
Pesto petits pois et ricotta
10min
Houmous de chou-fleur
35min
Houmous de châtaigne
10min
Tartinade poivron-pomme
25min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3h 30min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30min
Tartinade de petits pois aux amandes
20min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min