Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le moule
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 1050 g d'eau
- 300 g de carottes, en gros bâtonnets
- 300 g de panais, en morceaux
- 3 œufs
- 300 g de crème de coco
- du poivre moulu
- 50 g de noisettes décortiquées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2363 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Crumble à la courge butternut et au comté
1h 10 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 Std.
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1 Std. 15 Min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5min
Tortilla de patates douces aux épinards
35 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1 Std.
Quiche carotte-cumin
1 Std.
Tarte automnale
1 Std. 15 Min