Patidous farcis

Patidous farcis

4.5 20 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 13u.
6 portions

Ingrediënten

La veille
  • 6 courges d'hiver type patidous ou sweet dumpling, de 200 g chacune
    6 courges butternut, type patidous ou sweet dumpling, de 200 g chacune
  • 750 g d'eau
  • 130 g de graines d'épeautre trempées 12 heures au préalable
  • du sel
  • 40 g d'huile d'olive
  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 70 g de céleri branche (1/2 branche), coupé en dés
  • 50 g de carotte pelée et coupée en dés
  • 80 g de vin blanc sec
  • 100 g d'épinards frais rincés, triés et essorés
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 250 g de viande de porc hachée
    250 g de viande de veau hachée
  • du poivre moulu
Le jour même
  • 1 œuf

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 1110 kJ / 267 kcal
Vetten 14 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...