Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
-
6
courges d'hiver, type patidous ou sweet dumpling, de 200 g chacune
of 6 courges butternut, type patidous ou sweet dumpling, de 200 g chacune - 750 g d'eau
- 130 g de graines d'épeautre, trempées 12 heures au préalable
- du sel
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 70 g de céleri branche (1/2 branche), coupé en dés
- 50 g de carotte, pelée et coupée en dés
- 80 g de vin blanc sec
- 100 g d'épinards frais, rincés, triés et essorés
- 3 brins de persil frais, équeutés
-
250
g de viande de porc hachée
of 250 g de viande de veau hachée - du poivre moulu
Le jour même
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1110 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Courge spaghetti sauce chorizo
1ωρ. 20 λεπτ.
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Petite courge au crottin de Chavignol
1 godz. 45 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min
Pizza au chou-fleur et champignons
1ωρ.
Pâtisson farci
1ωρ. 20 λεπτ.
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 Std. 35 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 godz. 40 min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1ωρ.
Gratin de blette au tofu soyeux
1ωρ.