Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 artichauts, type camus (voir "Conseil(s")
- 1000 g d'eau
- 1 bar de 2 kg, les filets seulement
- 60 g de beurre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1231 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1 godz. 15 min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min
Huîtres en gelée citronnée
25min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2 Std.
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40 min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1 Std. 30 Min
Sole, farce mousseline aux petits légumes
1 godz. 55 min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 min
JUIN Risotto végétal, filet de dorade à la vapeur d'herbes - Sébastien Richard
1 godz.
Bar et topinambours rôtis, purée de panais
1 Std. 30 Min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35 min