Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bottes d'asperges vertes
- 2 œufs à température ambiante
- 400 g d'eau
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (persil, estragon, ciboulette), lavées et séchées
- 100 g de feta en gros dés
La sauce
- 2 œufs
- 10 g de moutarde forte
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 80 g d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1499 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45 Min
Salade de fèves, radis et asperge
1 Std.
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 Min
Salade de champignons aux deux citrons
1h 15 min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1 Std.
Asperges à la flamande
25 Min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45 Min
Salade de lentilles aux asperges
1 Std.
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 Min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 Std. 10 Min
Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse
25 Min