Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bottes d'asperges vertes
- 2 œufs à température ambiante
- 400 g d'eau
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (persil, estragon, ciboulette), lavées et séchées
- 100 g de feta en gros dés
La sauce
- 2 œufs
- 10 g de moutarde forte
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 80 g d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1499 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 dk
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 Min
Poireaux façon salade Caesar
40 dk
Asperges à la flamande
25 Min
Salade de lentilles aux asperges
1sa
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 Std. 10 Min
Salade d'automne au chou-fleur
1 Std. 5 Min
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50 Min
Salade de fèves, radis et asperge
1sa
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 dk
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 dk
Asperges et fraises en salade
1sa 30 dk