Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de jus d'orange fraîchement pressé (2-3 oranges)
-
50
g de miel d'oranger
of 50 g de miel de lavande - 1 c. à café rase de gingembre en poudre
- 500 g d'eau
- 600 g de légumes variés anciens (par exemple, 4 topinambours, 8 navets nouveaux, 4 carottes fanes, 4 mini-pâtissons)
-
6
brins de thym frais
of ½ c. à café de thym déshydraté - le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 968 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 Std. 10 Min
Fenouil à l'orientale
15 Min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1h 45min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45min
Curry jaune au magret de canard
1 godz. 25 min
Patidous farcis
13 godz.
Curry de crevettes et choux pak-choï
40min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Dinde aux blettes et champignons
40min
Velouté de carotte, gingembre, œuf mollet et carottes crues à l'huile d'olive
35 Min
Poulet thaï, choux pak-choï à la vapeur
1h 15min
Chou chinois aux crevettes
40min