Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de feuilles de blette, hachées au couteau
- 1600 g de tomates pelées
-
500
g de brocciu, bien égoutté
of 500 g de ricotta - 2 jaunes d'œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 paquet de cannelloni à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 332.6 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 623 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15 min
Tourte aux blettes
13 Std.
Aubergines à la bonifacienne
2h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Gratin de blettes
1 Std.
Moussaka
1h 40 min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min