Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de feuilles de blette, hachées au couteau
- 1600 g de tomates pelées
-
500
g de brocciu, bien égoutté
of 500 g de ricotta - 2 jaunes d'œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 paquet de cannelloni à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 332.6 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 623 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux blettes et ricotta
1 godz. 40 min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 godz. 15 min
Gratin de blettes
1 godz.
Aubergines à la bonifacienne
2 godz.
Tourte sucrée aux blettes
1 godz. 30 min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Tourte aux blettes
13h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1 godz. 15 min
Tarte kasha, haricots verts et crème feta
2 godz. 10 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 godz.
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min