Cannelloni aux blettes

Cannelloni aux blettes

4.3 80 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
8 portions

Ingrediënten

  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 10 g d'huile d'olive
  • 600 g de feuilles de blette hachées au couteau
  • 1600 g de tomates pelées
  • 500 g de brocciu bien égoutté
    500 g de ricotta
  • 2 jaunes d'œufs
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 paquet de cannelloni à garnir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 623 mg
Eiwitten 16.9 g
Calorieën 1390 kJ / 332.6 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 25.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...