Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de farine de blé
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de tomates, coupées en morceaux
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier
- 200 g de riz basmati
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2315 kJ / 553.3 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 316 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au fenouil et à la sauce tomate
45 min
Quiche oignon-fenouil
1h 10min
Tarte automnale
1 godz. 15 min
Tortilla de patates douces aux épinards
35 min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5 min
Couscous de boulgour aux six légumes
50 min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 godz.
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12h
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5 min
Pizza aux courgettes, chèvre et jambon de pays
1h 45 min
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1h 25min