Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de farine de blé
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de tomates, coupées en morceaux
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier
- 200 g de riz basmati
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2315 kJ / 553.3 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 316 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5 min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 min
Feuilleté d'endives sautées au balsamique
1h 5 min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5 min
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12h
Poireaux, oignons, tomate et croûtons de polenta
30 Min
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1h 10min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1h 10min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1h 20 min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 min
Gratin d'endives à l'italienne
1 godz. 45 min