Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de farine de blé
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de tomates, coupées en morceaux
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier
- 200 g de riz basmati
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2315 kJ / 553.3 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 316 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de fenouil au fromage
55 min
Fenouil à la parmesane
1h 25 min
Gratin d'endives à l'italienne
1h 45 min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5 min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 min
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12h
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10 min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1h 5 min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min