Compatibele versies
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de pain complet, en petits morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g d'eau
- 700 g de chair de melon, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 6 tranches fines de pancetta
- 50 g de pignons de pin
- quelques feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1393 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Sorbet tomate-basilic
12h
Gaspacho tomate-abricot
1h 20 min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Tomate-mozza revisitée
2 godz. 5 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Petits flans aux asperges
55 min
Soupe de fraise à la menthe
15 min