Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 300 g de lait
- 400 g de filets de haddock, sans peau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 934.5 kJ / 220.8 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 630.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandade de morue et persillade
50min
Parmentier au céleri et au haddock
1 Std. 15 Min
Parmentier de lieu noir
1 Std. 20 Min
Truite farcie au maroilles
1 Std.
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 godz. 5 min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1 Std. 20 Min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 min
Sauce dieppoise
35min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Cassolette de poissons
1 Std.
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min