Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 180 g de haricots blancs secs, type mojettes
Le jour même
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 130 g de carottes, coupées en tronçons
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 70 g de céleri-rave, détaillé en dés
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 tranches de jambon cru, type jambon de Vendée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 610.8 kJ / 146.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe paysanne au lard
55 Min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 Min
Soupe au chou vert, châtaignes et lardons
45 Min
Soupe d'alpage
40 Min
Soupe de poireau à l'irlandaise
50 Min
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2h
Tourin à l'ail
25 Min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35 Min