Soupe de mojettes et jambon de Vendée

Soupe de mojettes et jambon de Vendée

4.3 32 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 13u. 10min
4 portions

Ingrediënten

La veille
  • 180 g de haricots blancs secs type mojettes
Le jour même
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 130 g de carottes coupées en tronçons
  • 100 g de blanc de poireau coupé en tronçons
  • 70 g de céleri-rave détaillé en dés
  • 20 g de beurre
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 4 tranches de jambon cru type jambon de Vendée

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8.2 g
Calorieën 610.8 kJ / 146.2 kcal
Vetten 6.5 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 11.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...