Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins

Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins

4.6 56 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

La crème de chorizo
  • 150 g de crème liquide entière ou légère
  • 50 g de chorizo coupé en morceaux
Le poisson et le chou
  • 500 g de chou rouge coupé en gros morceaux
  • 100 g de chorizo détaillé en cubes
  • 100 g de raisins secs
  • 150 g d'eau
  • 6 filets de poisson blanc type grenadier
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 20.2 g
Calorieën 1295.7 kJ / 310.5 kcal
Vetten 17.8 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 14.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...