Compatibele versies
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de chorizo
- 150 g de crème liquide entière ou légère
- 50 g de chorizo, coupé en morceaux
Le poisson et le chou
- 500 g de chou rouge, coupé en gros morceaux
- 100 g de chorizo, détaillé en cubes
- 100 g de raisins secs
- 150 g d'eau
- 6 filets de poisson blanc, type grenadier
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1295.7 kJ / 310.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poireaux, betteraves et truite fumée, crumble paprika
1 Std. 10 Min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Gratin de céleri aux poires et au canard
13 Std.
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Parmentier au céleri et au haddock
1h 15min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Mousseline de céleri-rave
45min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min