Compatibele versies
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de chorizo
- 150 g de crème liquide entière ou légère
- 50 g de chorizo, coupé en morceaux
Le poisson et le chou
- 500 g de chou rouge, coupé en gros morceaux
- 100 g de chorizo, détaillé en cubes
- 100 g de raisins secs
- 150 g d'eau
- 6 filets de poisson blanc, type grenadier
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1295.7 kJ / 310.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 min
Purée de céleri
25 Min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Purée aux trois racines
45 min
Saumon au fenouil
40 min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Gratin de céleri aux poires et au canard
13h
Bœuf tex mex au chou rouge
1 godz. 5 min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 min
Chou chinois aux crevettes
40 min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min