Compatibele versies
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 mini potimarrons (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- 350 g de sauté de veau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'épinards frais
- 4 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 951 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Tatin de navets
10h
Papillote de thon dans une feuille de chou
55 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30 min
Farci charentais
2 godz.
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1h
Légumes farcis de l'été
3h
Tartelettes aux blettes et aux crevettes
1 Std. 35 Min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 Std. 35 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min