Compatibele versies
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 mini potimarrons (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- 350 g de sauté de veau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'épinards frais
- 4 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 951 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Farçou
2h 20min
Tarte aux blettes et ricotta
1 godz. 40 min
Feuilles de chou farcies
1h 10 min.
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35 min
Porridge salé aux poireaux, choux poêlés et fromage frais
30 min.
Papillote de thon dans une feuille de chou
55min
Courge butternut farcie au poulet
1h 15 min.
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 godz. 35 min
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
50 min.