Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- huile végétale, pour les ramequins
-
20
g d'amandes décortiquées
of 20 g d'amandes émondées -
100
g d'épinards frais, coupés en morceaux
of 100 g de blettes, les feuilles seulement, coupées en morceaux - 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 boule de mozzarella (125 g), coupée en morceaux
- 4 œufs
- 40 g de lait demi-écrémé
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- ¼ c. à café de piment séché en flocons
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 578.5 kJ / 139.2 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 278.7 mg
Alternatieve recepten
Lasagne sans pâte aux légumes
1sa 30 dk
Lasagne de courgette
50 Min
Flan de petits pois et sauce au fromage
45 Min
Salade de riz au saumon et au pak-choï
50 Min
Quinotto au seitan, champignons et parmesan
35 dk
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 Min
Flans d'épinards au saumon
1 Std. 10 Min
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12 Std.
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Gâteau vapeur aux épinards
35 dk
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Aubergine farcie au cabillaud
1sa