Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola

Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola

3.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 400 g d'asperges vertes
  • 500 g d'eau
  • 400 g de lait demi-écrémé
  • 2 c. à café de cannelle en poudre
  • 1 noix de muscade fraîchement râpée
  • de la fleur de sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de polenta
  • 3 c. à soupe de mascarpone
  • 4 filets d'huile d'olive
  • 4 pincées de piment d'Espelette
  • 16 tranches de bresaola

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 1522 kJ / 356 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...