Compatibele versies
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'asperges vertes
- 500 g d'eau
- 400 g de lait demi-écrémé
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 noix de muscade fraîchement râpée
- de la fleur de sel
- du poivre moulu
- 150 g de polenta
- 3 c. à soupe de mascarpone
- 4 filets d'huile d'olive
- 4 pincées de piment d'Espelette
- 16 tranches de bresaola
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Gratin de butternut et polenta au comté
1h 10min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta aux olives
45min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise
50min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Polenta au gorgonzola
25 min