Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 3 gousses d'ail, pelées
- 1 tomate, pelée et en morceaux
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel (et 2 pincées)
- du poivre moulu
- 1 oignon, émincé
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poireau, émincé finement
- 1 branche de céleri, en petit dés
- 100 g de carotte, en petits dés
- 1000 g d'eau
- 100 g d'haricots verts extra-fins, en tronçons
- 150 g de haricots coco roses, frais et écossés
- 100 g de pomme de terre, en petits dés
- 200 g de courgette, en petits dés
- 70 g de pâtes sèches, type spaghetti (complet), en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Navettes à la fleur d'oranger
1 Std. 35 Min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45min
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
30min
Ravioles à l'encre de seiche et bouillon corsé
50 Min
Soupe au pistou
40 Min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Brak ocen
Soupe au pistou
40 Min
Soupe au pistou
1sa 25 dk
Soupe corse
13h 15min
Soupe paysanne
55min
Soupe de poulet aux champignons noirs
45min
Risotto aux asperges et petits pois
40 Min